Thursday, March 23, 2006

Badem ve Kayısılı Pasta (Almond & Apricot Mousse Cake)



Devamı çok yakında ...

7 comments:

Papatya said...

Sevgili, mutfak akademisini yeni kesfettim. Verdiginiz bilgiler cok faydali, hatta kendim icin fazlasiyla profesyonel bulabilecegim bilgiler ama yeni seyler ogrenmenin ne zarari olur ki di mi? Yalnizz ufacik bir problemim var. Sizi linklerime eklemek istedim bakiyorum sayfayi bulamiyor. Meger sayfayi akademEsi.blogspot olarak acmissiniz. Bense akademIsi eklemistim dogal olarak. Farkinda misiniz, bilmiyorum. Bilginiz olsun dedim. Ben de sayfami ziyarete beklerim.

Alev said...

Merhaba papatya

Blogumu begendigine sevindim. Aslinda www.uzakkose.blogspot.com benim esas blogum. Ikisini birlestiremedigim icin ayri ayri acmak durumunda kalmistim. Insallah yakinda iki blogumuda tek bir blogda yayinlamaya baslayacagim. Buyuzden uzakkose blogumuda incelersen cok sevinirim. Mutfak akademisi ise http://mutfakakademesi.blogspot.com olarak geciyor. Aslinda daha elimde yazacak cok bilgi var ama birturlu guncelleyemedim. :)

Dilek'ce said...

Alev merhaba,
ne cici seyler yapmissiniz. Demek pastacilikla profesyonel ilgileniyorsun ne güzel! Insallah takip edip birseyler ögrenirim;)

pecete said...

süper bir blog olmuş.ellerinize sağlık

Unknown said...

Alev'cim geldim hemen...Amerika'da bir arkadasimiz daha oldu:)Pastalar ve teknikler harika...Ben o konuda diyebilirimki becriksizim..ama sizler sayesinde ogreniyorum...Insallah bir gun Gulenayda yapaar boyle cici seyler...yemege bana pastaya sana bundan gayri:)

sevgilerimle
gulenay

NiNo said...

harika ekllerinize sglik

Anonymous said...

ne kadar güzel bir blog olmuş bu...

sevgiler...